Sardalyeli Yaprak Sarması Yemek Tarifi

MALZEMELER
20 adet sardalye baliği
20 adet asma yaprağı
2-3 adet kuru soğan
limon
tuz
maydanoz

YAPILIŞ TARİFİ
Öncelikle bir tabağın içine soğanları yarim halka seklinde doğrayalım, limon suyu, tuz, maydanoz ve yağı ekleyelim. Sardalye baliğinin isterseniz kılçıklarını çıkarın. Asma yaprağından 1 adet, sardalye balığından bir adet içine koyunuz, hazırladığımız malzemeden koyup sararak tepsiye dizip 20-25 dakika pişirip bol soğanlı salata ile servis yapınız. 

Afiyet olsun…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: