Bıldırcın Kebabı

Bıldırcın Kebabı – Malzemeler – İçindekiler

1 Adet Bıldırcın, 30 gr Tereyağı,
1 Yemek Kaşığı Krema,
1 Yemek Kaşığı Un,
1 Adet Bostan Patlıcan,
1 Tutam Tuz,
2 Yemek Kaşığı Salça,
1 Tutam Karabiber.

Bıldırcın Kebabı – Pişirme Talimatları – Hazırlanışı – Yapılışı – Nasıl Yapılır ?

Öncelikle bıldırcınları kemiklerinden ayırın, patlıcanın içini oyun ve bıldırcını patlıcanın içine koyun ardından tepsiye dizin. Ölçüsü verilen tereyağını bir tencerede eritin sonrasında içine unuda koyarak bir süre kavurun. Un kavrulduktan sonra tuz, karabiber, krema ve et suyunuda ekleyerek bir süre kaynatın. Yaptığınız karışımı bıldırcın kebabının bulunduğu tepsiye koyarak üzerini folyo kağıtla sarın ve 200 derecede ısıtılmış fırında pişirin. Daha sonra afiyetle servis yapabilirsiniz.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: